Kinderpagina

WE KUNNEN NIET VAN ALLE KINDEREN STERREN MAKEN,

MAAR WE KUNNEN WEL PROBEREN ALLE KINDEREN TE LATEN STRALEN

 

Hoi hoi,

 

Leuk dat je even op deze site kijkt.

 

Deze site is voor kinderen die dingen meemaken die niet leuk zijn. Het kan zijn dat iemand dood is gegaan van wie je houdt, of als je ouders gaan scheiden. Misschien is er iemand  in jullie gezin al heel lang ziek. Daar kun je heel verdrietig van worden maar ook bang, boos, is er opluchting of je voelt je zo alleen. Misschien gaat het daardoor allemaal niet zo goed op school. Allemaal dingen die erbij kunnen horen als je iets moeilijks meemaakt. Dat is helemaal niet raar, dat mag, dat kan, dat is zelfs heel gewoon.   

 

Het kan ook zijn dat je je gewoon niet zo lekker voelt, veel hoofdpijn of buikpijn hebt of heeeeel erg moe voelt... Het kan zijn dat je op school zóveel moet doen dan jij je er soms beroerd van gaat voelen...                                                                                         

 

Het is fijn als je iemand kent met wie je er over kunt praten. Soms lukt dat niet goed met iemand die je heel goed kent.
Dan kun je bij mij komen.  

 

Wat kinderen zoal aan mij vertellen:

 

We gaan samen kijken hoe jij je weer fijner kunt voelen. Dat doen 

we door te spelen, tekenen en schilderen, vertellen wat jou dwars zit, de tranenkoffer, het verlieskastje, knuffels zoals de logeerbeer, 

(toneel)spel, kleien, knutselen, gedichten en verhalen (zelf schrijven). Als het nodig is pakken we de trampoline of het grote verdrietkussen.

 

 

Wil je eens langskomen of heb je een vraag, dan kun je (of een ouder) mij bellen, een berichtje achterlaten of een mailtje sturen.

 

Wie weet, tot gauw.

 

Groet,

Marion